SciELO - Scientific Electronic Library Online

SciELO - Scientific Electronic Library Online

Citado Por SciELO

SIMOPOULOS, ARTEMIS P. Omega-3 Fatty Acids and Antioxidants in Edible Wild Plants. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2, pp. 263-277. ISSN 0716-9760.  http://dx.doi.org/10.4067/S0716-97602004000200013.

  • 1 / 20
    PáEZ, A et al. Crecimiento, carbohidratos solubles y ácidos grasos de verdolaga (Portulaca oleracea L.) sometida a tres niveles de radiación. Rev. Fac. Agron. [online]. 2007, vol.24, n.4 ISSN 0378-7818.
    Acceder em: SciELO Venezuela.
  • 2 / 20
    KLADOS, E  y  TZORTZAKIS, N. Effects of substrate and salinity in hydroponically grown Cichorium spinosum. J. Soil Sci. Plant Nutr. [online]. 2014, vol.14, n.1 ISSN 0718-9516.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 3 / 20
    ROZOWSKI, JAIME  y  CASTILLO, ÓSCAR. Is the Chilean Diet a Mediterranean-type Diet?. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 4 / 20
    URQUIAGA, INÉS et al. Effect of Mediterranean and Occidental Diets, and Red Wine, on Plasma Fatty Acids in Humans: An Intervention Study. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 5 / 20
    PáEZ, A et al. Crecimiento, carbohidratos solubles y ácidos grasos de verdolaga (Portulaca oleracea L.) sometida a tres niveles de radiación. Rev. Fac. Agron. [online]. 2007, vol.24, n.4 ISSN 0378-7818.
    Acceder em: SciELO Venezuela.
  • 6 / 20
    KLADOS, E  y  TZORTZAKIS, N. Effects of substrate and salinity in hydroponically grown Cichorium spinosum. J. Soil Sci. Plant Nutr. [online]. 2014, vol.14, n.1 ISSN 0718-9516.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 7 / 20
    ROZOWSKI, JAIME  y  CASTILLO, ÓSCAR. Is the Chilean Diet a Mediterranean-type Diet?. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 8 / 20
    URQUIAGA, INÉS et al. Effect of Mediterranean and Occidental Diets, and Red Wine, on Plasma Fatty Acids in Humans: An Intervention Study. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 9 / 20
    PáEZ, A et al. Crecimiento, carbohidratos solubles y ácidos grasos de verdolaga (Portulaca oleracea L.) sometida a tres niveles de radiación. Rev. Fac. Agron. [online]. 2007, vol.24, n.4 ISSN 0378-7818.
    Acceder em: SciELO Venezuela.
  • 10 / 20
    KLADOS, E  y  TZORTZAKIS, N. Effects of substrate and salinity in hydroponically grown Cichorium spinosum. J. Soil Sci. Plant Nutr. [online]. 2014, vol.14, n.1 ISSN 0718-9516.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 11 / 20
    ROZOWSKI, JAIME  y  CASTILLO, ÓSCAR. Is the Chilean Diet a Mediterranean-type Diet?. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 12 / 20
    URQUIAGA, INÉS et al. Effect of Mediterranean and Occidental Diets, and Red Wine, on Plasma Fatty Acids in Humans: An Intervention Study. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 13 / 20
    PáEZ, A et al. Crecimiento, carbohidratos solubles y ácidos grasos de verdolaga (Portulaca oleracea L.) sometida a tres niveles de radiación. Rev. Fac. Agron. [online]. 2007, vol.24, n.4 ISSN 0378-7818.
    Acceder em: SciELO Venezuela.
  • 14 / 20
    KLADOS, E  y  TZORTZAKIS, N. Effects of substrate and salinity in hydroponically grown Cichorium spinosum. J. Soil Sci. Plant Nutr. [online]. 2014, vol.14, n.1 ISSN 0718-9516.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 15 / 20
    ROZOWSKI, JAIME  y  CASTILLO, ÓSCAR. Is the Chilean Diet a Mediterranean-type Diet?. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 16 / 20
    URQUIAGA, INÉS et al. Effect of Mediterranean and Occidental Diets, and Red Wine, on Plasma Fatty Acids in Humans: An Intervention Study. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 17 / 20
    PáEZ, A et al. Crecimiento, carbohidratos solubles y ácidos grasos de verdolaga (Portulaca oleracea L.) sometida a tres niveles de radiación. Rev. Fac. Agron. [online]. 2007, vol.24, n.4 ISSN 0378-7818.
    Acceder em: SciELO Venezuela.
  • 18 / 20
    KLADOS, E  y  TZORTZAKIS, N. Effects of substrate and salinity in hydroponically grown Cichorium spinosum. J. Soil Sci. Plant Nutr. [online]. 2014, vol.14, n.1 ISSN 0718-9516.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 19 / 20
    ROZOWSKI, JAIME  y  CASTILLO, ÓSCAR. Is the Chilean Diet a Mediterranean-type Diet?. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 20 / 20
    URQUIAGA, INÉS et al. Effect of Mediterranean and Occidental Diets, and Red Wine, on Plasma Fatty Acids in Humans: An Intervention Study. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.