SciELO - Scientific Electronic Library Online

SciELO - Scientific Electronic Library Online

Citado Por SciELO

SIMOPOULOS, ARTEMIS P. Omega-3 Fatty Acids and Antioxidants in Edible Wild Plants. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2, pp. 263-277. ISSN 0716-9760.  http://dx.doi.org/10.4067/S0716-97602004000200013.

  • 1 / 3
    PáEZ, A et al. Crecimiento, carbohidratos solubles y ácidos grasos de verdolaga (Portulaca oleracea L.) sometida a tres niveles de radiación. Rev. Fac. Agron. [online]. 2007, vol.24, n.4 ISSN 0378-7818.
    Acceder em: SciELO Venezuela.
  • 2 / 3
    ROZOWSKI, JAIME  y  CASTILLO, ÓSCAR. Is the Chilean Diet a Mediterranean-type Diet?. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.
  • 3 / 3
    URQUIAGA, INÉS et al. Effect of Mediterranean and Occidental Diets, and Red Wine, on Plasma Fatty Acids in Humans: An Intervention Study. Biol. Res. [online]. 2004, vol.37, n.2 ISSN 0716-9760.
    Acceder em: SciELO Chile.